Αγαπητοί φίλοι και φίλες

Η εταιρία Marnelos Ceramics δραστηριοποιείται στο χώρο της κεραμικής τέχνης τα τελευταία 30 χρόνια, έχοντας να επιδείξει μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες.

Αν και καθημερινά τα πράγματα αλλάζουν, η πολύχρονη πορεία μας, μας έχει διδάξει τη σταθερότητα στην ποιότητα, το σεβασμό στον πελάτη, συνεχίζοντας πάντα αξιοπρόσεχτα την παραδοσιακή κεραμική (πάντρεμα παραδοσιακού με μοντέρνες φόρμες και χρωματισμούς). Το συγκριτικό μας πλεονέκτημα είναι - πέρα από την ευρεία γκάμα και την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας - οι πραγματικά προσιτές τιμές που θα σας εκπλήξουν. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για την τρέχουσα περίοδο, για κάθε παραγγελία σας, θα έχετε έκπτωση 20% σε όλα μας τα είδη. Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, θα χαιρόμασταν ιδιαίτερα να επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες.

Έχοντας ώς γνώμονα και οδηγό την πανάρχαια τέχνη των Μινωιτών, σε συνδιασμό με τη δημιουργική σύζευξη παλιού και νέου, η οικογένεια Μαρνελάκη κυριαρχεί εδώ και τριάντα χρόνια στο χώρο της κεραμικής με έργα απαράμμιλης ομορφιάς.

Στην πιό σύγχρονη πλέον μονάδα παραγωγής στην Κρήτη και μια από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα, μπορείτε να βρείτε πληθώρα κεραμικών προϊόντων που θα ικανοποιήσουν όλες σας τις απαιτήσεις. Κεραμικά χρηστικά, παραδοσιακά, διακοσμητικά, τουριστικά, πυρίμαχα, γλάστρες διακόσμησης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, αποτελούν το ευρύ φάσμα παραγωγής μας. Ειδοποιός διαφορά της Marnelos Ceramics απο τις ομοειδείς της εταιρείες αναδεικνύονται η παροχή υψηλού επιπέδου προιόντων και οι προσιτές τιμές. Μοναδικά χειροποίητα κομμάτια όλα φτιαγμένα με μεράκι, ζήλο και σεβασμό πρός τον καταναλωτή.

Ο πηλός που χρησιμοποιούμε είναι δικής μας παραγωγής, με χώματα από διάφορα μέρη της Κρήτης και έχουν αντοχή στο ψήσιμο, μέσα σε καμίνι υγραερίου, έως και 1060 βαθμούς Κελσίου, παρέχοντας έτσι στα κεραμικά τη μέγιστη αντοχή τους στο χρόνο. Τα σμάλτα είναι αμόλυβδα, καθιστώντας έτσι τα κεραμικά χρηστικά. Τα πυρίμαχα σκεύη, φτιαμένα απο τον πλέον αρίστης ποιότητας πηλό, μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες όχι μόνο των ιδιωτών αλλά και των επιχειρηματιών. Το μοναδικό design, οι εναρμονισμένοι χρωματισμοί και τα πρωτοποριακά σχέδια στις διακοσμητικές γλάστρες, προσδίδουν εξαιρετική φινέτσα και χάρη σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.

Περιηγηθείτε στο site μας και αφεθείτε στη μαγεία της κεραμικής τέχνης!

Με εκτίμηση

Marnelos Ceramics